top of page

Djelatnosti poliklinike | Poliklinika Šagi | Krajiška Zagreb

Mikrobiologija
Mikrobiološki laboratorij

35 godišnje iskustvo u bakteriološkoj, mikološkoj, parasitološkoj i virusološkoj dijagnostici i liječenju uzročnika infekcija, posebno mokraćnog (Escherichia coli, Proteus, Klebsiella, Enterobacter, Pseudomonas i dr.) te spolnog sustava (klamidija, mikoplazme i ureaplazma, trihomonas, gljivice, HPV, gonokok, lues i dr.).

Urološka ordinacija
Urološka ordinacija

Osim pregleda i liječenja kroničnih upalnih bolesti urogenitalnih organa, usko smo specijalizirani za liječenje kroničnih oboljenja prostate. Uz liječenje inkontinencije pacijenti također mogu obaviti i onkološke konzultacije o tumorima urotrakta te dobiti po potrebi drugo mišljenje o urološkim oboljenjima te mogućnostima liječenja.

Erektilna disfunkcija
Erektilna disfunkcija

Procjenjuje se da od poremećaja erekcije boluje 8 posto muškaraca u dobi između 20 i 40 godina starosti, te više od polovice u dobi između 40 i 70 godina. Naše 30 godišnje iskustvo u uspiješnom liječenju svih oblika erektilne disfunkcije donosi pouzdane rezultate i vraća zadovoljstvo u vaš život.

Poliklinika
Centar za upale mokraćno-spolnih organa i impotenciju

Kronične, tvrdokorne infekcije spolnih i mokraćnih organa su terapijski problem. Ishod liječenja ovisi o dobrom poznavanju uzročnika i mjesta infekcije, ciljanom odabiru antimikrobnog lijeka, ovisno o njegovim svojstvima i nuspojavama, te o bolesniku.

bottom of page